Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Το «κόμμα των πολιτικών κομμάτων» κατά της Χρυσής Αυγής

Μανιασμένη ήταν η αντίδραση των κομμάτων-πτωμάτων του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος στην κατάργηση του παρεμπορίου στην πράξη από πρωτοπόρες ομάδες του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών.......
Αναμενόμενη φυσικά η αντίδρασή τους, για λόγους ευνόητους. Να τις παρακολουθήσουμε, όμως, αφού σας διευκρινίζουμε πως τις «τσουβαλιάζουμε» όλες μαζί και δεν τις εξετάζουμε μία-μία ξεχωριστά, γιατί όλα τα κόμματα του καταρρέοντος κατεστημένου είναι μέσα στο ίδιο… τσουβάλι. Και αυτή τη στιγμή υπάρχουν στη βουλή εφτά κόμματα και δύο διαφορετικές πολιτικές: η Χρυσή Αυγή από τη μια και όλοι οι άλλοι από την άλλη. Ιδού τα κούφια παραληρήματά τους:
Ορφανά του δολοφόνου των λαών, Στάλιν: «Ο λαός δεν πρέπει να ανεχθεί την τραμπούκικη και δημαγωγική δράση της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής που με επιθέσεις με ρόπαλα και με βάση το χρώμα και τη γλώσσα καθορίζει ποιος είναι νόμιμος πωλητής. Η κυβέρνηση, που στα λόγια καταδικάζει τα «τάγματα εφόδου», έχει την ευθύνη γι' αυτά τα διαρκώς αυξανόμενα φασιστικά κρούσματα με διάφορα θύματα και πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα. Ο έλεγχος του εμπορίου είναι στην ευθύνη των αρμόδιων φορέων και για κανένα λόγο δεν μπορεί να εκχωρηθεί σε φασιστικές συμμορίες και άλλα κυκλώματα».
Ορφανά (Νο 1) του δολοφόνου του ρουμανικού λαού Τσαουσέσκου: «Τα χθεσινά επεισόδια στο πανηγύρι της Ραφήνας αποτελούν άλλο ένα επεισόδιο στα όσα άκρως προκλητικά και επικίνδυνα για τη δημοκρατία μας έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες εκ μέρους της Χρυσής Αυγής. Επί ώρα οι νεοναζί, με τη συμμετοχή μάλιστα βουλευτών της Χρυσής Αυγής, εγκληματούσαν και τρομοκρατούσαν τους συμμετέχοντες στο πανηγύρι χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς αστυνομικός. Είναι προφανές ότι επιχειρείται να εμπεδωθεί κλίμα φασιστικής τρομοκρατίας. Γι' αυτή την κατάσταση συνυπεύθυνη είναι η τρικομματική κυβέρνηση και η αστυνομία. Βαρύτατες όμως και οι ευθύνες προσωπικά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια, ο οποίος, πέρα από τις λεκτικές κορώνες, δεν προβαίνει σε καμιά ενέργεια για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Θεωρούμε επίσης επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης .Ας το ξέρουν όμως ότι η αναβίωση του φασισμού δεν θα περάσει. Όπως και στο παρελθόν η πανδημοκρατική λαϊκή κινητοποίηση θα της βάλει φραγμό».
Ορφανά (Νο 2) του δολοφόνου του ρουμανικού λαού, Τσαουσέσκου, που συγκυβερνούν στην τριμερή μνημονιακή: «Η βία δεν είναι μέρος της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Τάγματα εφόδου και μάλιστα με επικεφαλής βουλευτές όταν επιχειρούν να υποκαταστήσουν τον νόμο, επιτίθενται στην κοινωνία και στη Δημοκρατία. Ο νόμος του κράτους πρέπει να κινηθεί αμέσως εναντίον τους»
Ορφανά του εθνικού ολετήρα Ανδρέα Παπανδρέου: «Οι ύβρεις, οι προπηλακισμοί και η βία που διαδραματίστηκαν θυμίζουν αλήστου μνήμης εποχές, τις οποίες όχι μόνον η Ελλάδα και οι πολίτες της, αλλά και ολόκληρη η ανθρωπότητα θέλει να ξεχάσει. Τάγματα εφόδου δεν είναι ανεκτά στη δημοκρατία. Ο νόμος ισχύει για όλους. Η Πολιτεία οφείλει, βεβαίως, να αντιμετωπίσει δραστικότερα και τη λαθρομετανάστευση και το παραεμπόριο και οι πολίτες μπορούν να συνδράμουν με κάθε νόμιμο και πρόσφορο τρόπο. Δεν μπορεί, όμως, να αποτελεί άλλοθι η παρανομία των άλλων για τις προσπάθειες κατάλυσης του κράτους δικαίου και των θεσμών της δημοκρατίας».
Συντρόφια περαστικά σας!