Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Η ΤΑΡΑΧΗ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ

                                              ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ


Επιτέλους ενοχλήθηκε και ταράχτηκε ο Βούδας της Κυβέρνησης και Υπουργός ΠΡΟ ΠΟ κύριος Νίκος Δένδιας............
Αυτός ο ήρεμος και γαλήνιος τύπος, που εντός του κτιρίου της Βουλής εκινείτο με τους δικούς του ρυθμούς και όταν σπανίως ευρίσκετο εντός της αιθούσης συνεδριάσεων για να απαντήσει σε επερωτήσεις βουλευτών, ήταν βυθισμένος στην προσωπική του Νιρβάνα, δηλώνοντας προκλητικά πολλές φορές με το κλασσικό ύφος απαξίωσης, ότι δεν έχει τι, να σχολιάσει στις καίριες επερωτήσεις των βουλευτών, της Χρυσής Αυγής.
Λες και το Κοινοβούλιο είναι κατάστημα ειδών κιγκαλερίας και ο κύριος Δένδιας σαν αφεντικό, έχει δικαίωμα να μπαινοβγαίνει όποτε θέλει, ή ακόμη χειρότερα λες και το Υπουργείο ΠΡΟ ΠΟ είναι οικογενειακή επιχείρηση του και εκείνος μπορεί κατά το δοκούν ν' αποφασίζει σε ποιους θα απαντάει και σε ποιους όχι.
Λόγω λοιπόν του ότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι ένα πρόσωπο ανίκανο,ανεύθυνο και στυγνός συκοφάντης και αυτό φυσικά το έχει αποδείξει πλειστάκις όσον αφορά την αποτυχημένη διαχείριση κρισίμων και έκρυθμων καταστάσεων, επιτέλους ενοχλήθηκε από το άρθρο του Guardian, αναφορικά με την αντιφασιστική μοτοπορεία της αριστεράς στις 7 Οκτωβρίου.
Για να μην μακρηγορούμε γιατί άλλωστε δεν αξίζει και τον κόπο, οι αντιφασίστες, ελευθεριακοί, φιλεύσπλαχνοι αριστεριστές δημιούργησαν επεισόδια επιτιθέμενοι σε πολίτες και παρενέβη η ομάδα ΔΙΑΣ. Μοιραία η κατάσταση εξελίχθηκε σε συμπλοκές και συλλήψεις.
Την επόμενη ημέρα 'άρχισε για μία ακόμη φορά το γνωστό. παραλήρημα της συκοφαντίας και της λάσπης, που η αριστερά είναι εξπέρ, αφού επί δεκαετίες αυτό εφαρμόζει, ακόμη και εναντίον των δικών της τέκνων.
Οι συλληφθέντες ξυλοκοπήθηκαν, βασανίστηκαν, με ηλεκτροσόκ, αναμμένα τσιγάρα και άλλα. Το μόνο που δεν ισχυρίστηκαν είναι ότι η αστυνομία προχώρησε σε εκδορά.
Οι μώλωπες και τα μαυρισμένα μάτια που αντίκρισαν την επομένη στα δικαστήρια οι συγγενείς και φίλοι (ποιοι συγγενείς; Οι ομοϊδεάτες τους ήταν όσοι μαζεύτηκαν για να δημιουργήσουν εκ νέου επεισόδια) οφείλονταν σε συμπλοκή και σε αντίσταση κάποιον εξ αυτών κατά την σύλληψη και την προσαγωγή τους.
Και εδώ τώρα λάμπει για μια εις έτι φορά η ανικανότητα του κυρίου Δένδια. Αντί την επόμενη κιόλας ημέρα σαν πολιτικός προϊστάμενος της Αστυνομίας να βγει στα ΜΜΕ και να διαψεύσει όλες αυτές τις αριστερίστικες μπουρδολογίες και συκοφαντίες, αντί να απαιτήσει οι βασανισθέντες με αναμμένα τσιγάρα, αναπτήρες, δεν ξέρω αν υπήρχαν και λέιζερ να παρουσιασθούν σε κρατικό νοσοκομείο και να δείξουν κατόπιν εξετάσεως τις ουλές, εκείνος για μια ακόμη φορά τήρησε σιγήν ιχθύος, ίσως γιατί τον διευκολύνει κόπου ο αριστερίστικος οχετός βρόμας για τις φασιστικές μεθόδους που χρησιμοποιεί η Αστυνομία και για την δήθεν άτυπη συνεργασία της με την Χρυσή Αυγή. Όταν κάποια στιγμή θα θελήσει να αλλάξει κάποια στελέχη της Αστυνομίας, θα έχει την επαρκή δικαιολογία για να το επιτύχει. Ασε που αν διαιωνίζεται αυτή η φήμη συνεργασίας Αστυνομίας Χρυσής Αυγής, κάποια στιγμή θα πα ρέμβη σαν νέος Ηρακλής να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία.
Αλλά εδω βλέπεις η τριχολογία έφθασε μακριά και οι Ευρωπαϊκες αντιρατσιστικές επιτροπές θα του έστριβαν το αυτάκι.
Γι αυτό τώρα και φυσικά κατόπιν εορτής, αφού για μια ακόμη φορά εξευτελιστήκαμε διεθνώς, λόγω όπως είπαμε της ανευθυνότητας και ανικανότητος άμεσης αντίδρασης, βγήκε για να καταδικάσει τις καταγγελίες των δήθεν βασανισμένων και να μιλήσει για αριστερίστικες προπαγανδιστικές μεθόδους της δεκαετίας του 70 και για τον τύπον των ήλων. Μάλιστα απείλησε και με αγωγή εναντίον του Guardian, μέσω της Νομικής επιτροπής.
Αφού οι συκοφαντίες έκαναν πλέον τον γύρο του κόσμου.
Τελειώνοντας, ας μας επιτραπεί να συμβουλεύσουμε και να παροτρύνουμε τον κύριο Δένδια να προχωρήσει σε άμεση παραίτηση γιατί δεν κάνει για Υπουργός ΠΡΟ ΠΟ. Γενικά δεν κάνει για τίποτα. Γι αυτό ας πάει στο Θιβέτ να μονάσει. Αλλά είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι ούτε εκεί τον θέλουν

Μιλτιάδης Νικητόπουλος