Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΒΙΟΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

             

                  NIKΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΣ 


 

Κατά την ερμηνεία λεξικού της ελληνικής γλώσσας, που συντάχθηκε κάπου την δεκαετία του 70, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ είναι η προσήλωση στο έθνος και η προσπάθεια για την πραγματοποίηση των εθνικών ιδανικών........


ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είναι αυτός που είναι προσηλωμένος στα ιδανικά ενός έθνους και αγωνίζεται γι΄ αυτά.

Κατά την σημερινή μιντιακή ορολογία και άποψη ο εθνικισμός και οι εθνικιστές αποτελούν το απόλυτο κακό. Είναι υπεύθυνοι για οτιδήποτε κακό συμβαίνει στην κοινωνία μας. Φέρουν συλλογική ευθύνη για πράξεις και δράσεις που συνέβησαν στο παρελθόν ,και το κυριότερο τους προσάπτουν πράξεις που ουδεμία σχέση έχουν με τον εθνικιστικό χώρο. Κατά την άποψη των Μ.Μ.Εξαπάτησης ο εθνικισμός γεννάται μέσα στο μίσος , τρέφεται με μίσος και γεννάει μίσος. Είναι η προσπάθεια μιας σπείρας ανθρώπων, να επιβάλλουν την κυριαρχία τους και της θέσεις τους σε όλους τους άλλους, βιαιοπραγώντας και αφανίζοντας οτιδήποτε είναι αντίθετο με αυτούς.

Για τους σκεπτόμενους πνευματικούς ταγούς του τόπου ο εθνικισμός αποτελεί οχυρό αντίδρασης και αντίστασης των συμπολιτών μας που τους έπληξε το μνημόνιο, η ανέχεια και η γκετοποίηση των γειτονιών τους.

Αυτά για όλους αυτούς. Για εμάς που είμαστε οι φορείς αυτής της μεγάλης ιδέας όλα τα παραπάνω είτε είναι λίγα είτε φαιδρά για να εκφράσουν το μεγαλείο των ιδεών μας. Ένα μεγαλείο που ώθησε τον ποιητή να γράψει ‘’είμαστε όλα τα αγαθά και τα ωραία θρονιασμένα στην υπέρτατη κορφή την ιδέα’’.

Αν θεωρήσουμε ότι ο εθνικισμός και κατ΄ επέκταση ο μοναδικός και γνήσιος φορέας του η χρυσή αυγή αποτελούν ένα ακόμα πολιτικό κόμμα που ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και να διορθώσει τα λάθη της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας πράττουμε σφάλμα μέγιστο .Ο εθνικισμός είναι εδώ ,η χρυσή αυγή είναι εδώ και αυτό που συμβαίνει σήμερα ξεπερνά τα στενά όρια της πολιτικής αντίδρασης. Ζούμε το ξύπνημα της φυλής .Αρχίζει να αποκτάει ξανά φωνή το DNA των Ελλήνων. Ζούμε μια επανάσταση ψυχών όπως την οραματίστηκε ο αρχηγός μας πριν κάποιες δεκαετίες. Ποτέ η χρυσή αυγή δεν προβλήθηκε ως ένα ακόμα πολιτικό κόμμα. Ποτέ δεν ζητιάνεψε τα ψηφαλάκια . Άλλωστε ποτέ οι εθνικιστές δεν πίστεψαν στην ποσότητα αλλά στην ποιότητα. Οι ποσότητες είναι για τους αδύναμους για τους δειλούς ,η ποιότητα ,οι εκλεκτοί για εμάς. Εξάλλου όπως αναγνώρισε και ο ποιητής ‘’η μεγαλοσύνη στα έθνη δεν μετράται με το στρέμμα με της καρδίας το πύρωμα μετράται και το αίμα’’.

Aς έρθουμε όμως τώρα να προσπαθήσουμε να εμβαθύνουμε όσο γίνεται στο μέτρο μιας ομιλίας στην ιδέα του εθνικισμού .Ο εθνικισμός από μόνος του, αποτελεί τη μόνη αληθινή πραγματιστική θεώρηση του κόσμου και ο εθνικιστής διάγει τον δικό του τρόπο ζωής. Άρα μιλάμε για μια ιδέα που έχοντας κοσμοθεωρία και βιοθεωρία μπορεί να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα της ζωής, της κοινωνίας, της πολιτείας.

Θεμελιώδες και πρωταρχικό αξίωμα του εθνικισμού, είναι η εναρμόνιση με τη φύση. Είμαστε κάτοχοι της αρχέγονης γνώσης, ότι αποτελούμε αναπόσπαστο μέρος του σύμπαντος και υποτασσόμαστε στο μέτρο που υποτάσσεται όλος ο φυσικός κόσμος στους αέναους νόμους του.

Δεν ερχόμαστε για να αρνηθούμε τη φύση, να τη μεταβάλουμε να την υποτάξουμε άλλα να εναρμονιστούμε πλήρως μαζί της και να μεγαλουργήσουμε.

Να γίνουμε εκλεκτοί δημιουργοί προάγοντας τον πολιτισμό μας, υμνώντας την ίδια την δημιουργία, αναζητώνταςτην αρετή και την αρμονία. Οτιδήποτε συμπορεύεται με τους αέναους νόμους της φύσης είναι αναπόσπαστο στοιχείο της κοσμοθεωρίας μας.Οτιδήποτε αντίκειται σε αυτούς είναι εκ τη γεννέση του προορισμένο να χαθεί και στεκόμαστε αντιμέτωποι.

Η φύση προσδιορίζεται απ’ την ποικιλομορφία ,την ανομοιογένεια ,την διαφορετικότητα αλλά και την αρμονία. Ανάγοντας αυτά τα στοιχεία σε μαθηματικούς συμβολισμούς θα διαπιστώσουμε ότι το σύμβολο της ισότητας δεν υπάρχει πουθενά!!Υπάρχει μόνο ποικιλία , διαφορά ,και κάθε διαφορετικό για όσους ξέρουν μαθηματικά καταλήγει σε κάποιαανισότητα.

Η διατήρηση της τάξης του φυσικού κόσμου επιβάλει όχι μόνο τη συμμόρφωση μας αλλά και την περιφρούρηση της ποικιλομορφίας ,της διαφορετικότητας ,της ανομοιογένειας και της αρμονίας που περικλείει όλη τη δημιουργία.

Φανταστείτε ένα κόσμο ομοιόμορφο ,ομοιογενές χωρίς ποικιλίες φυτών .ζώων ,ένα κόσμο χωρίς εποχές ,χωρίς χρώματα …..χωρίς αρμονία!! Αυτός θα ήταν ένας αρρωστημένος κόσμος και εμείς ως υγιείς κύτταρο του φυσικού κόσμου οφείλουμε να πολεμήσουμε για την ποικιλομορφία, την διατήρηση της διαφορετικότητας των φυλών!!

Λέμε

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!!!

Η ίδια η φύση όπως δημιούργησε τις ποικιλίες φυτών και ζώων δημιούργησε και τις φυλές. Αλλά τι είναι φυλή????

Φυλή είναι ένα σύνολο ατόμων το οποίο χαρακτηρίζεται από κοινά βιολογικά και ψυχο-πνευματικά χαρακτηριστικά ,έχονταςκαι προτερήματα και ελαττώματα.Όπως σε όλα τα είδη έτσι και οι φυλές μας και τελικά ο πολιτισμός που μπορεί να δημιουργήσει η κάθε φυλή υπάγονται στο θεμελιώδη νόμο της φύσης ,τη φυσική επιλογή.

Πεποίθηση μας αποτελεί ότι μόνο η δική μας η φυλή με κυρίαρχο και πρωταγωνιστή τον ελληνισμό είναι σε θέση να προάγει και να δημιουργεί πολιτισμό!!!Κάθε φυλή αποκτά το δικό της ζωτικό χώρο μέσα στον οποίο μόνη της και χωρίς επηρεασμούς κι οχλήσεις από άλλες φυλές,μπορεί να αναπτυχθεί , να προοδεύει ή ακόμη και να εξαφανιστεί αν δεν μπορεί να εκπληρώσει τους σκοπούς της δημιουργίας.

Ένα συγκεκριμένο πλήθος ατόμων μιας φυλής με κοινές πολιτισμικές παραδόσειςκαι αξίες με κοινό αίμα ,γλώσσα, θρησκείααποτελούν ένα ξεχωριστό γένος ή λαό .Οι νόμοι της φυσικής επιλογής διέπουν και τους λαούς της ίδιας φυλής ,όπως όλη τη φύση.

Το έθνος είναι απόρροια ,αποτέλεσμα,γέννημα της πολιτισμικής κληρονομιάς και δημιουργίας ενός λαού. Το έθνος εκτός από ομόαιμο ,ομόγλωσσο και ομόθρησκο έχει πλήρη συνείδηση των ιστορικών και πολιτισμικών καταβολών και πλήρη συνείδηση των αναζητήσεων του για το μέλλον. Έχει γνώση του ιστορικού του πεπρωμένου.

Η πολιτιστική δημιουργία ενός λαού είναι αυτή που καθορίζει την ύπαρξητου. Για να υπάρξει πολιτιστική δημιουργία πρέπει τα έθνη να αφήνονται απερίσπαστααυτούσια να δημιουργήσουν τον δικό τους πολιτισμό.


Όπως οι φυλές έτσι και τα έθνη χρειάζονται το δικό τους ζωτικό χώρο για να αναπτυχθούν. Ότι αποτελεί για το ζωικό βασίλειο, η θρέψη και η πόση , αποτελεί για τα έθνη ο ζωτικός χώρος.

ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΣ, ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ,ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ.

Ο πολιτισμός μας ξεφεύγει από τα στενά όρια του υλισμού, της λατρείας της ύλης. Ναι πολιτισμός είναι και ο Παρθενώνας και ο Ερμής του Πραξιτέλη και ο Αισχύλος και ο Σοφοκλής. Αλλά το μεγαλύτερο πολιτιστικό δημιούργημα των προγόνων μας αποτελεί η αρχαία Σπάρτη!!! Το μεγαλείο της δεν χωράει σε βιβλία ή σε καλαίσθητα οικοδομήματα. Η Σπάρτη ήταν , είναι , θα είναι ΙΔΕΑ!! Για όσο υπάρχουν έλληνες , για όσο κυλάει στις φλέβες μας αίμα , η Σπάρτη παραμένει ζωντανή, προσδιορίζοντας το παρόν και το μέλλον.


Το έθνος μπορεί να υπάρξει χωρίς τη στενή έννοια του κράτους. Το κράτος δημιουργείται από το λαό , υπάρχει για το λαό μόνο στο μέτρο που μπορεί και πρέπει να υπηρετεί το λαό στην εκτέλεση του ιστορικού του πεπρωμένου . Το κράτος υπάρχει και λειτουργεί για να προάγει τα ιστορικά δικαιώματα σε ιστορική δύναμη. Το κράτος υπάρχει για να μεγαλουργεί ο λαός και ο πολιτισμός.

Για να πετύχει τους σκοπούς του το κράτος και προπάντων για τη διατήρηση του έθνους επιβάλλεται να υπάρχειεθνική ηγεσία ,κοινωνική δικαιοσύνη καιισονομία. Δυνατότητα ίσων ευκαιριών σε όλο το λαό. Η ισονομία , και οι ίσες ευκαιρίες είναι η μόνη ισότητα που μπορεί να υπάρξει σε μια κοινωνία ως απόρροια της πολιτιστικής δημιουργίας.

Η κοινωνική δικαιοσύνη είναι απαραίτητη για την άριστη συνεργασία των κοινωνικών ομάδων του λαού.

Χρησιμοποιώ τον όρο κοινωνικές ομάδες του λαού και όχι τάξεις!!!!

Δυστυχώς οι τάξεις έχουν παρερμηνευτεί από την σιωνιστική δικτατορία του φιλελευθερισμού,μαρξισμού και από τις τάξεις των ιερέων, των πολεμιστών και των αγροτών έχουμε καταλήξει να κατηγοριοποιούμε το λαό στο όνομα του μαμωνά με οικονομικά κριτήρια. Αυτή η κατηγοριοποίηση είναι ένα μεγάλο ψέμα. Αντίκειται στην ανθρώπινη φύση μας. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να κατηγοριοποιηθεί με οικονομικούς όρους. Αυτό το ψέμα μας έχει επιβληθεί για να μπορούν οι αιώνιοι αρουραίοι της Ιστορίας να καταδυναστεύουν το λαό μας υποστηρίζοντας πότε την τάξη των αστών και πότε των προλετάριων να αλληλοεξοντώνονται εις βάρος του έθνους , του λαού και του ιστορικού του πεπρωμένου. Λαός για εμάς αποτελεί ένα ενιαίο σύνολο όπου άριστα συνεργαζόμενες οι κοινωνικές ομάδες λειτουργούν από την καθοδήγηση και την παράβαση της εθνικής ηγεσίας προς όφελος του έθνους.

Ιεράρχηση σαφώς και πρέπει να υπάρχει αλλά μόνο με βιολογικά ,εθνικά,πολιτιστικά και ιστορικά κριτήρια,

Η ηγεσία του εθνικιστικού κράτους βασίζεται στην αριστοκρατία με την κυριολεκτική σημασία της λέξης .Οι άριστοι του κράτους ,οι άριστοι κάθε κοινωνικής ομάδας πρέπει να ηγούνται των προσπαθειών για την επίτευξη των ιστορικών δικαιωμάτων, του ιστορικού πεπρωμένου του λαού. Γι αυτό όπως είπαμε θεμελιώδες αρχή του εθνικιστικού κράτους είναι η δυνατότητα ίσων ευκαιριών.

ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ.

Έχοντας τη γνώση της διαφορετικότητας και της ανομοιογένειας, ακόμα στα πλαίσια του ίδιου του λαού οι πολίτες πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες ώστε να μπορέσει ο καθένας να ξετυλίξει τις δικές του αρετές έτσι ώστε να ενασχοληθεί με το αντικείμενο που έχει μεγαλύτερη κλίση προς όφελος του ίδιου του έθνους.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!

Η οικονομία, που πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό , αποτελεί δευτερεύοντα παράγοντα του εθνικιστικού κράτους. Η οικονομία υπάρχει για να διευκολύνει τη ζωή του λαού όχι για να την κατευθύνει. Το εθνικό κράτος δεν στηρίζεται σε οικονομικά αξιώματα.

ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ , ΣΤΟ ΑΙΜΑ, ΣΤΗ ΤΙΜΗ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ!!!!

Το άτομο ενός λαού ιστορικά αποτελεί μια ασήμαντη ποσότητα. Το άτομο μπορεί να γίνει πρόσωπο-

Α) δια της μορφώσεως με την τρισδιάστατη αρχαία ελληνική υπόσταση της—σωματική—πνευματική—ψυχική-

Β) με την αφομοίωση και πλήρη κατανόηση της ιστορικής πορείας του λαού, την ιστορική του ευθύνη έναντι στους προγόνους και τους απογόνους.

Πυρήνα του εθνικού κράτους αποτελεί η οικογένεια ως γενεσιουργό κύτταρο που εξασφαλίζει την διαιώνιση, τη βιολογική συνέχεια του λαού. Ως οντότητα που μπορεί το κάθε μέλος της να αντιληφθεί με απτό τρόπο τη συνέχεια των γενεών άρα και τη συνέχεια του έθνους.

Συναγωνιστές,

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΑΛΛΑ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ. Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΒΙΟΘΕΩΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΗΘΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ. Αυτή είναι η αξία της Τ Ι Μ Η Σ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ ΩΣ ΟΝ , ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ. ΤΟ Α Ι Μ Α ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ ΚΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.

Η Π Ι Σ Τ Η ΜΑΣ ΣΤΟ Α Ι Μ Α ΚΑΙ ΤΗΝ Τ Ι Μ Η ΕΙΝΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ, ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ,ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ!!!

Μόνο η αξία της τιμής είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει κοινωνική συμπεριφορά θεμελιωμένη σε αρετές όπως η αξιοπρέπεια, η ευθιξία, η υπευθυνότητα, η εντιμότητα και κυρίως η υψηλή συνείδηση του χρέους μας έναντι του λαού και του ιστορικού του πεπρωμένου.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ,ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟ,ΤΟΝ ΟΦΕΛΙΜΙΣΜΟ,ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Έναν τρόπο ζωής που δεν έχει καμία σχέση και αντιμάχεται καθημερινά τον υλισμό της σιωνιστικής λαίλαπας που εκφράζεται μέσω του καπιταλισμού –φιλελευθερισμού- μαρξισμού κομμουνισμού.

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Δεν είμαστε ούτε δεξιοί , ούτε κεντρώοι , ούτε αριστεροί κι αυτό γιατί δεν θεοποιούμε την ύλη , αρνούμαστε τη δυιστική αντίληψη της ζωής και τη γραμμική αντίληψη της ιστορίας.

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΤΕΛΟΣ. ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.

ΓΙΟΦΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΥΠΟΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ.

ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ «γιατί πιο ιερό και από τις προσευχές των πιστών και από το μελάνι των σοφών …ιερότερο είναι τα αίμα των ηρώων..»

Επομένως είναι επιλογή μας ο ηρωικός τρόπος ζωής. Αν το Κοράνι είναι το ιερό βιβλίο των μωαμεθανών , το Ταλμούδ των εβραίων , και το κεφάλαιο των μαρξιστών, το δικό μας ιερό βιβλίο είναι η Ιλιάδα. Είναι το βιβλίο Θεών-ημίθεων και ηρώων .Είμαστε απόγονοι ημίθεων και ηρώων και έχουμε πλήρη συνείδηση στο καθήκον μας προς τους δικούς μας απογόνους.

Κατά γενική παραδοχή το αποκορύφωμα του ηρωικού τρόπου ζωής είναι η πτώση στο πεδίο της τιμής όπου το ον γίνεται ήρωας, ημίθεος..Πέρα απ αυτό όμως ηρωισμός μπορεί και πρέπει να υπάρχει στην καθημερινότητα μας.

Ήρωας είναι αυτός που ζώντας μέσα σ ένα κόσμο αρρωστημένο ,σάπιο ,και ρυπαρό συνεχίζει και αγωνίζεται έστω και μόνος για την αλήθεια.

Ήρωας είναι αυτός που σε πείσμα των κελευσμάτων των καιρών συνεχίζει τη σπορά για να έρθει το θέρος..Συνεχίζει να δημιουργεί οικογένεια ,να μεγαλώνει παιδιά με τις αξίες της τιμής, της γης, του αίματος και της πίστης.

ΗΡΩΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΘΑΚΗ.

Τέλος ήρωας είναι αυτός που ακόμα και μέσα στο σκοτάδι της εποχής μας μπορεί να έχει ορθάνοικτα τα μάτια της ψυχής, του σώματος, του πνεύματος ,που μπορεί να οραματίζεται και να διεκδικεί ένα νέο κράτος, όχι με σκοπό το προσωπικό του εφήμερο κέρδος αλλά το καλό και το αγαθό της λαϊκής κοινότητας.

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ!!

Ελευθερία όχι με την έννοια της ασυδοσίαςκαι της αναρχίας που μας επέβαλε ο κοινοβουλευτισμός.

Ελευθερία είναι να είσαι πιστός στην ιδέα ,να είσαι πειθαρχημένος, να αναζητάς καθήκοντα και υποχρεώσεις, μόνο τότε το ον απελευθερώνεται και γίνεται δημιουργός.

Ελεύθερος είσαι μόνο αν μπορείς να δεις και να ακούσεις τις φωνές των προγόνων να συνειδητοποιήσεις το χρέος σου προς τον λαό προς τη ράτσα σύμφωνα με τον Καζαντζάκη…» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΟΥ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ»

Και η συνειδητοποίηση σε αυτές τις τρεις υποχρεώσεις οδηγεί στη μοναδική …στη γνήσια ελευθερία.

Ελευθερία υπάρχει μόνο όταν έχεις τη δυνατότητα να επιβιώσεις ,να εργαστείς, να δημιουργήσεις και όχι όταν έχεις το δικαίωμα να φωνάζεις πεινάω, θέλω εργασία!!!

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΑΙ ΒΙΩΝΕΤΑΙ.

ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.

ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Η ιδέα θέλει αγωνιστές διότι μόνο μέσω του αγώνα ολοκληρώνεται ο άνθρωπος.

Η ιδέα μας προϋποθέτει αρμονική λειτουργία σκέψης και πράξης.Σχηματικά θα μπορούσα να πω ότι ο εθνικιστής για να βιώσει την ιδέα πρέπει τη νύχτα να μελετάει και την ημέρα να δίνει αγώνες στα πεζοδρόμια ή και αντίστροφα.

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ,ΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ .

ΝΟΙΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΑΧΕ.

ΜΥΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΧΝΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ.

ΓΙΝΕΤΕ ΠΥΡΠΟΛΙΤΕΣ , ΑΝΑΨΤΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ.

ΑΦΥΠΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ!!!

Έχουμε ιερό καθήκον στους νεκρούς να πολεμήσουμε!


Έχουμε ιερό καθήκον στους αγέννητους να νικήσουμε!


Έχουμε ιερό καθήκον να μείνουμε πιστοί στο ΑΙΜΑ και στην ΤΙΜΗ!

Συναγωνιστές,μη λησμονείτε,

Μέσα από τη σκιά του ξίφους μας ….θα ανατείλει ο νέος ήλιος!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΣ