Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ
Πέρα από το όποιο βαθύτερο θεωρητικό υπόβαθρο που υπάρχει για το μεταναστευτικό, η ωμή αλήθεια που κρύβεται πίσω από την δολοφονική επίθεση στον Έλληνα κομμωτή, είναι πολύ πιο φρικτή από μια «απλή» ληστεία...........
Ο σκοπός πίσω από την κτηνώδη επίθεση, είναι η απόλυτη γκετοποίηση της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, και η μετατροπή μιας κεντρικής περιοχής της Αθήνας σε νέα «Βαβυλώνα».
Σε μια Εχθρική «μεθόριο» για κάθε Έλληνα.
Ο Αργύρης Αργυρόπουλος που έπεσε θύμα της άνανδρης δολοφονικής επίθεσης, ήταν ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες μαγαζάτορες στην εν λόγω περιοχή, και το τελευταίο Ελληνικό κομμωτήριο σε μια ακτίνα 500 μέτρων.
Η ολοσχερής καταστροφή του μαγαζιού, υποδηλώνει και τις διαθέσεις των δραστών, οι οποίες πέραν της πλήρους περιφρόνησης για την ανθρώπινη ζωή, έχουν αρχίσει να εκδηλώνουν και τις τάσεις μιας κτηνώδους πρωτόγονης και ανελέητης όπως αποδεικνύεται «επικυριαρχίας»!!!
Τα εγκληματικά αλλοδαπά στοιχεία προσπαθούν να δημιουργήσουν σε περιοχές της Αθήνας «κατεχόμενα», δηλαδή γειτονιές στις οποίες κάποια στιγμή πιστεύουν ότι θα πάρουν τον απόλυτο έλεγχο, εξαναγκάζοντας σε αποχώρηση έστω και δια της βίας τους Έλληνες ιδιοκτήτες!!!
Οι προθέσεις τους είναι πλέον ξεκάθαρες, όπως εξάλλου και ο τελικός σκοπός τους.
Δεν είναι πια απλοί λαθρομετανάστες.
Είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, οι οποίοι με την ΑΝΟΧΗ,ήτοι την έμμεση «υποστήριξη» ενός ΠΑΡΑΛΥΤΟΥ και ΑΝΙΚΑΝΟΥ κράτους,εκμεταλλεύονται τα προνόμια που τους έχουν δοθεί, και προχωρούν πλέον ακόμα….και σε ψυχρές εκτελέσεις.
Στο χέρι μας είναι να τους σταματήσουμε.
ΕΜΕΙΣ είμαστε η μοναδική δύναμη ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, και όχι οι άχρηστοι κουραμπιέδες με τις στολές που κάνουν βόλτες άνευ ουσίας και δίκη εντυπώσεων με τις μηχανές πάνω κάτω την Αχαρνών και την Πατησίων για καμάκι και καφεδιά στον σταθμό στα Κάτω Πατήσια, (χωρίς να μπαίνουν ποτέ στα στενά), πάντα με την ανοχή των «προϊσταμένων» τους.