Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

EΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ

Το ποτήρι πλέον ξεχείλισε. Αυτό δείχνουν τα επεισόδια που συνέβησαν απόψε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος κατά την συγκέντρωση των κατοίκων της περιοχής. Η συγκέντρωση έγινε με αφορμή τον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό κομμωτή με μαχαίρι από αλλοδαπό που είχε κίνητρο την ληστεία.........


Εδώ πλέον είναι ηλίου φαεινότερον, ότι βρισκόμαστε εμπρός στο μεγαλύτερο σχέδιο γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Εμπρός σε ένα λεπτομερή και σχολαστικό σχεδιασμό συνεχώς εξελισσόμενο διαμέσου των δεκαετιών, που άρχισε να εφαρμόζεται στην Πατρίδα μας, από την μεταπολίτευση και μετά και που έλαβε την οριστική του μορφή επί των ημερών μας.
Απώτερος σκοπός. Η απόλυτη οικονομική υποδούλωση και εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, η Πολιτισμική του ισοπέδωση, ο εκφυλισμός της Ιστορικής του συνείδησης και της Εθνικής του Υπερηφάνειας και τέλος η απόλυτη αφομοίωση και εξαφάνιση το,υ από ξένα προς αυτών φυλετικά στοιχεία.
Ποιοι το σχεδίασαν;
Ολοι αυτοί που εδώ και αιώνες προσπάθησαν να κατακτήσουν δια των όπλων και δια της αριθμητικής υπεροχής την Χώρα μας και να υποτάξουν τον Λαό μας, αλλά απέτυχαν και συνετρίβησαν από το Αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα.
Μέσω ποίων το εφάρμοσαν;
Απο την μία, μέσω των δουλικών κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών που απαρτίζονταν από ανθέλληνες, οικονομικούς απατεώνες, δοσίλογους και ριψάσπιδες, οι οποίοι καταχράστηκαν προς ίδιον όφελος και διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα, αποδυνάμωσαν και συρρίκνωσαν βάσει του προδιαγεγραμμένου σχεδίου την παραγωγική διαδικασία της Χώρας και συν τω χρόνω παρόπλισαν εντελώς τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές. Με τις δήθεν επιδοτήσεις και τα δήθεν προς ανάπτυξη δάνεια που λάμβανε η Χώρα από τους Ευρωπαίους δανειστές και που απώτερο σκοπό είχαν την διόγκωση του εξωτερικού χρέους, ένα μέρος οικειοποιήθηκαν οι ίδιοι οι κυβερνώντες για δικό τους πλουτισμό και με το υπόλοιπο δημιούργησαν ένα πελατειακό κράτος με ψηφοφόρους-δημοσίους υπαλλήλους, για να στηρίζουν και τις καρέκλες τους.
Από την άλλη μέσω μιας φιλελεύθερης αριστεράς που στο όνομα μιας κάποιας χιλιοειπωμένης ταξικής πάλης, παραχάραξε την Ιστορία, υποβάθμισε και εκμαύλισε την έννοια των όρων Πατρίδα, Σημαία, Εθνος και γενικότερα διέδωσε μια ισοπεδωτική νέα φιλοσοφία ενάντια σε καθετί Ελληνικό.
Υπάρχει κάποιος που ακόμη πιστεύει, ότι η καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας και το δυσθεόρατο χρέος προς τους ξένους δανειστές, συνέβη τυχαία λόγω κακής διαχείρισης, ή λανθασμένων οικονομικών χειρισμών, ή έστω λόγω καταχρήσεων;
Υπάρχει κάποιος που ακόμη πιστεύει, ότι οι νέες φιλελεύθερες θεωρίες που απαξιώνουν καθετί Ελληνικό, που αρνούνται την Ιστορική μας κληρονομιά και που ισοπεδώνουν Φυλές και φύλα είναι τυχαίο φαινόμενο;
Τέλος υπάρχει κάποιος που ακόμη πιστεύει, ότι η ανεξέλεγκτη εισβολή των πεινασμένων, αναλφάβητων και χωρίς σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή λαθρομεταναστών στις πόλεις, στα χωρία και στις συνοικίες μας είναι τυχαία; Επίσης η ανικανότητα και η αδιαφορία της πολιτείας να τους ελέγξει και να τους διώξει, είναι σύμπτωση;
Οχι Ελληνες τίποτα δεν είναι τυχαίο! Ολα είναι μέρος ενός σχεδίου με τελικό σκοπό τον αφανισμό του Ελληνισμού και την παράδοση της Πατρίδας μας σε νέους εισβολείς, οι οποίοι θα μας κατακτήσουν χωρίς να πέσει μια τουφεκιά.
Και όλοι αυτοί οι βρωμεροί και τρισάθλιοι αλλοδαποί που μας σκοτώνουν, μας ληστεύουν, μας βιάζουν, που βρίσκονται εμπρός μας στα νοσοκομεία και στους παιδικούς σταθμούς, σε θέσεις που δικαιωματικά ανήκουν σε εμάς σαν φορολογούμενους πολίτες, όλοι αυτοί που εισέβαλαν στην κοινωνία και στην ζωή μας, που πολλαπλασιάζονται εις βάρος μας σαν τους μύκητες, στο τέλος θα μας αφομοιώσουν και θα μας εξαφανίσουν σαν Φυλή και σαν Γένος.
Κάθε ημέρα που περνά με την συνειδητή ανοχή της πολιτείας και την υποστήριξη της αριστεράς γίνονται όλο και δυνατότεροι, οργανώνονται σε ομάδες και σε συλλόγους, αρχίζουν να απαιτούν και σε λίγο θα προσπαθήσουν να επιβάλουν την θρησκευτική τους κουλτούρα. Και ως γνωστόν τόσο ιστορικά όσο και από την σύγχρονη πραγματικότητα την επιβάλουν δια της βίας.
Ελληνες αφυπνιστείτε!
Αντιδράστε στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας, αντιδράστε στην πολιτισμική ισοπέδωση που επιχειρούν να μας επιβάλλουν, αντιδράστε στον εκφυλισμό της Ιστορικής μας συνείδησης.
Εμπρός Πατριώτες! Ας ανακτήσουμε την Υπερηφάνεια μας και την προαιώνια Ιερή Πίστη προς την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Σημαία. Αυτά είναι τα όπλα μας!
Είμαστε Λαός πολεμιστών και κανείς δεν μπορεί να μας υποδουλώσει. Το αποδεικνύει η ιστορική μας διαδρομή διαμέσου των αιώνων.
Φθάνει να ενωθούμε όλοι σαν μια Χαλύβδινη Πυγμή και να βροντοφωνάξουμε ένα νέο Ιστορικό ΟΧΙ σε όλους τους εχθρούς του Γένους εντόπιους και αλλοδαπούς.
Το ποτήρι ξεχείλισε.
Η Νίκη είναι δική μας!

Μιλτιάδης Νικητόπουλος