Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Μιλτιάδης Νικητόπουλος
Αναφορικά με την επίκαιρη ερώτηση του Συναγωνιστή, βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου προς τους υπουργούς Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και Εργασίας Γιάννη Βούρτση, για τον ακριβή αριθμό των βρεφών και παιδιών από αλλοδαπούς που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς, έχουμε να παρατηρήσουμε ότι, για μια ακόμη φορά ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων απ' όλους τους δήθεν φιλεύσπλαχνους, δημοκράτες, αλληλέγγυους, υποστηρικτές των αλλοδαπών........ Για μία ακόμη φορά ακούστηκαν οι συνήθεις, ανούσιοι, υπερφίαλοι και προπάντων χυδαίοι σχολιασμοί και όπως είναι σύνηθες, οι λέξεις διαστρεβλώθηκαν και οι προτάσεις διατυπώθηκαν κάτω από άλλη έννοια.
Οπως έχουμε πολλάκις αναφέρει και υποστηρίξει η ελευθεριακή και συγχρόνως ισοπεδωτική αριστερά καθώς και τα κόμματα της στρεβλής αστικής δημοκρατίας, υπό τον φόβο του κοινοβουλευτικού φινάλε τους που είναι πλέον πολύ κοντά, καθώς και λόγω του αβάσταχτα βεβαρημένου πολιτικού παρελθόντος τους, που οδήγησε στην οικονομική, πολιτισμική και κοινωνική καταστροφή του Ελληνικού Λαού, προσπαθούν με βδελυρές και άθλιες μεθόδους να αλλοιώσουν και να διαστρεβλώσουν την εικόνα των μόνων που καθημερινά και σ' όλα τα μέτωπα αγωνίζονται για την Πνευματική Αφύπνιση και την Κοινωνική και Εθνική Αναγέννηση του βασανισμένου από τους ανθέλληνες, εθνοπροδότες πολιτικούς, Λαού.
Στην προσπάθεια τους αυτή, έχουν πλέον ξεπεράσει κάθε μέτρο αθλιότητας και ρυπαρότητας. Οι πνευματικοί τους οχετοί το μόνο που γνώριζαν και γνωρίζουν, είναι το ψεύδος, η συκοφαντία και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
Η ερώτηση του Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου, ήταν σαφής και ξεκάθαρη. Σε όλους είναι γνωστή η λαϊκή ρήση "΄όταν διψάει η αυλή σου, δεν ποτίζεις την αυλή του γείτονα". και η αυλή μας δεν διψάει απλώς, αλλά πάσχει από αφυδάτωση. Είναι λοιπόν απόλυτα δίκαιο και λογικό, σε εποχές παρακμής όπως η σημερινή που ο θεσμός των παιδικών σταθμών συνεχώς αποδυναμώνεται και παροπλίζεται, τα τέκνα των Ελλήνων Πολιτών, των κατοίκων αυτής της Χώρας, των ανθρώπων που για πολλές δεκαετίες με τους φόρους και τις εισφορές που κατέβαλαν, συντηρούσαν το άθλιο και ανίκανο κοινοβουλευτικό σύστημα, να προηγούνται για την πλήρωση των κενών θέσεων. Οι αλλοδαποί ήρθαν στην Χώρα μας ως επί το πλείστον παράνομα. Κανείς από εμάς δεν τους προσκάλεσε, κανείς δεν τους ήθελε.
Εισέβαλαν όμως στην Χώρα μας, εισέβαλαν στην ζωή μας, στις γειτονιές μας στην καθημερινότητα μας και κάτω απ' την ομπρέλα της αστικής δημοκρατίας, άρχισαν να απολαμβάνουν, χωρίς να έχουν καταβάλει τίποτα απολύτως, τα ίδια κοινωνικά προνόμια με όλους εμάς, που μια ζωή με τις εισφορές και τον ιδρώτα μας συντηρούσαμε και στηρίζαμε τα ασφαλιστικά ταμεία και γενικότερα το όλο Κοινωνικό σύστημα.
Τώρα όμως, που οι καταστάσεις στην Χώρα μας είναι τραγικές, που η Ελληνική Κοινωνία καθημερινά σείεται εκ θεμελίων, που τα πάντα συρρικνώνονται και η κοινωνική μέριμνα του κράτους κατακρημνίζεται, προτεραιότητα έχουν οι Ελληνες Πολίτες. ΄
Είναι λογικό! Είναι αυτονόητο! Είναι δίκαιο! Αυτό ακριβώς είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος.
Αλλά από την ερώτηση που έθεσε ως βουλευτής και τα στατιστικά στοιχεία που ζήτησε από τους αρμόδιους υπουργούς, έως την άθλια διαστρέβλωση των ΜΜΕ και το νοσηρό ψεύδος (γιατί νοσηροί είναι όλοι αυτοί που εμπλέκουν στα παιχνίδια εντυπωσιασμού, ανήλικα παιδιά) υπάρχει αχανής διαφορά.
Μέχρι και η προβοκάτσια, άθλιοι πολιτικάντηδες και ασυνείδητοι ισοπεδωτές έχει ένα όριο. Άλλα τι λέμε. Είναι απόλυτα γνωστό ότι άνθρωποι σαν και εσάς, χωρίς ιερό και όσιο, για να κρατηθούν γαντζωμένοι με νύχια και με δόντια στην καρέκλα τους χρησιμοποιούν κάθε μέσο. Και όταν ως συνήθως, δεν έχουν επιχειρήματα ή ουσιαστικές πράξεις ν' αντιπαραθέσουν, καταφεύγουν στην συκοφαντία και στο ψεύδος.
Ετσι λοιπόν η κυρία Ρεπούση (είναι η κυρία με τον συνωστισμό στην προκυμαία της Σμύρνης), ο Θοδωρής Δρίτσας του ΣΥΡΙΖΑ και η Κινηση Ενωμένοι Ενάντια Στον Ρατσισμό Και την φασιστική Απειλή (εκτός αν θίγονται Ελληνες) με τον γνωστό βερμπαλισμό που τους διακρίνει προχώρησαν σε βαρύγδουπες και όπως πάντα κενές περιεχομένου και βαρύτητας δηλώσεις, τις οποίες δεν θα μπούμε στον κόπο να σχολιάσουμε γιατί τις θεωρούμε περιττώματα.
Τελειώνοντας θα επισημάνουμε ότι, όλες οι απέλπιδες προσπάθειες που καταβάλει η αριστερά και η αστική δημοκρατία, για να μας παρουσιάσει σαν τέρατα και κτήνη στον Ελληνικό Λαό, είναι εκ των προτέρων αποτυχημένες, γιατί ο λαός ξέρει ποιοι πραγματικά είμαστε και σε τι πιστεύουμε, αφού καθημερινά μας νιώθει δίπλα του, στο πλευρό του, να βιώνουμε μαζί, τους φόβους, τις ανησυχίες και την αγωνία του, αλλά και τα όνειρα και τις ελπίδες του, στηρίζοντας τον με όλες μας τις δυνάμεις. Έτσι και αυτός ο Λαός, μας στηρίζει δια της ψήφου του και θα μας στηρίζει μέχρι της τελικής Νίκης!

Μιλτιάδης Νικητόπουλος